BATERIE AQUA130 PT LAVOAR, CU FOTOCELULA 6V, CROM

Adauga un review

1,450.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cumpara BATERIE AQUA130 PT LAVOAR, CU FOTOCELULA 6V, CROM din categoria Amenajare baie - Obiecte sanitare pentru baie publica - Baterii baie publica - Baterii cu fotocelula. Livrare Gratuita!

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

baterie cu senzor franke aqua 130

O soluţie de economisire a apei o reprezintă bateriile cu fotocelulă. Instalarea bateriilor cu senzor reduce consumul de apă prin oprirea jetului în momentul în care nu mai detecteză prezenţa corpului.

Folosirea bateriilor cu fotocelulă permite o reducere a consumului de apă cu 400 m3 și a costurilor cu până la 2.800lei/an, ceea ce permite recuperarea investitiei după primul an de la instalare. Totodata emisiile de CO2 sunt reduse cu 650kg/an.

Robinet PROTRONIC-S pentru lavoar, acţionare fără atingere, DN 15, aerator şi regulator de presiune integrat, control optoelectronic, alimentare cu baterii cu litiu 6 V,racord la apă rece sau premixată, corp metalic cu sistem senzor, alamă cromată cu finisaj lucios.

Greutate bruta: 2 kg
Tipul functionarii: Operare pe baza de senzor

Valoarea debitului de apa rece: 0,070 Litri pe secunda
Valoarea debitului de apa calda: 0,070 Litri pe secunda

Timp de curgere standard: 60 Secunde
Presiunea minima: 1,00 bara
Debitul la presiune de 3 bar: 0,100 Litri pe secunda

 

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BATERIE LAVOAR
BRAND FRANKE
SERIE AQUA130
MODEL FARA VENTIL
MONTAJ PE LAVOAR
ACTIONARE FOTOCELULA
MATERIAL ALAMA SANITARA
CULOARE CROM
FINISAJ LUCIOS
TEHNOLOGIE FARA TERMOSTAT
CLASA DE EFICIENTA A+
DEBIT MAXIM 4,2 L/MIN
RACORD [TOLI] 3/8 TOLI
LUNGIME [MM] 102 MM
INALTIME [MM] 179 MM
RACORDURI FLEXIBILE [MM] N/A
MASA [KG] 2
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri