0372 123 101
BANDA PERIMETRALA AUTOADEZIVA UPONOR MULTI PE, 50M, 150X10MM
6,89 LEI   Stoc momentan epuizat
#

BANDA PERIMETRALA AUTOADEZIVA UPONOR MULTI PE, 50M, 150X10MM


BANDA PERIMETRALA AUTOADEZIVA UPONOR MULTI PE, 50M, 150X10MM

Cod produs: 59UB0001
Producator: UPONOR GMBH
Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!

6,89 LEI
Pretul include TVA
Pretul este pe ML
Stoc momentan epuizatDescriere

Banda perimetrala folosita pentru prevenirea infiltrarii apei din sapa in stratul de izolatie termica. Este alcatuita dintr-o
folie adeziva ce se lipeste pe perete si multiple perforatii longitudinale

Banda perimetrală de la Uponor se aplică de-a lungul pereților pentru a delimita suprafața unde urmează să fie montată instalația termică prin pardoseală. Sistemul de încălzire prin pardoseală oferit de Uponor este complet dotat, având toate elementele necesare de la proiectare până la finisare.

Banda aderă ușor la suprafața pereților, fiind prevăzută cu adeziv special. Aceasta are rolul de a izola complet instalația termică pentru a nu veni în contact cu umezeala din șapă. În acest fel este asigurată proteția instalației termice și este prelungită durata de viață a acesteia.

Sistemul de încălzire prin pardoseală de la Uponor este conceput pentru a oferi o eficiență foarte ridicată, fiind potrivit pentru orice tip de locuință. Putem instala sistemul atât în locuințe sau clădiri nou construite, dar și vechi, pe care dorim să le renovăm. De asemenea nu este nici o problemă pentru instalarea acestuia în apartamente de bloc. Pentru eficiență maximă este recomandat ca locuința să beneficieze de izolație termică, astfel căldura se va menține mult mai bine în interior.

Dacă optăm pentru sistemul modern de încălzire prin pardoseală de la Uponor vom beneficia de o multitudine de avantaje. Conceput pentru a oferi un confort termic îmbunătățit, sistemul de încălzire prin pardoseală asigură distribuirea uniformă a căldurii în încăpere și încălzirea mai rapidă a interiorului. Temperatura ambientală se menține la un nivel constant, iar căldura este emisă de jos în sus astfel nu apar zone cu diferențe de temperatură.

Întreaga instalație termică este acoperită, astfel că nu există părți vizibile care să incomodeze aspectul estetic și amenajarea interioară. Vom putea beneficia de întreg spațiul încăperilor și nu va trebui să avem de-a face cu instalațiile termice care ocupă spațiu și deranjează.

Specificatii tehnice

LUNGIME [MM] 50000 MM
INALTIME [MM] 150 MM
GROSIME 10 MM
MATERIAL POLIETILENA
CULOARE ALBASTRU

Schiță

Nu exista informatii.

Documentație

Nu exista informatii.

Review-uri

1 5


Nu sunt rezultate pentru afişare.

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv a codurilor de produs, 32PE0017 si 32PE0018, costul livrarii la domiciliu este de 3 lei/sac, iar valoarea comenzii este de: 20 lei + (3 lei x numar saci peleti) - daca valoarea comenzii este mai mica de 1000 de lei (TVA inclus); 3 lei x nr. saci peleti - daca valoarea comenzii este mai mare de 1000 de lei (TVA inclus).

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Compara
0 produse