BANDA PERIMETRALA PEXKIT 150x8 L=25m

Adauga un review

86.91 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Banda perimetrala , pentru incalzire in pardoseala, cu rolul de a prelua dilatarile sapei flotante.
Banda perimetrala se monteaza pe tot conturul camerei si pe orice structura care depaseste cota pardoselii (usi, coloane, etc). Aceasta se fixeaza pe suprafata peretelui si apoi, cu ajutorul benzii , de folia hidroizolatiei sau de placile de polistiren, dupa caz

Banda perimetrală autoadezivă de la Valrom se utilizează pentru delimitarea și protejarea instalației termice prin pardoseală. Aceasta are rolul de a prelua dilatările șapei flotante atunci când apar fenomenele de dilatare-contractare ca urmare a temperaturilor de lucru ridicate sau oscilante.


Banda se aplică de-a lungul pereților și tocurilor de ușă, precum și în jurul coloanelor sau grinzilor. Este prevăzută cu o parte autoadezivă pentru fixare optimă și ușurință în aplicare.


Încălzirea prin pardoseală Valrom PexKit este un sistem complet, realizat din cele mai performante materiale și prevăzut cu elemente de top. Instalația în pardoseală se poate monta în orice tip de locuință sau clădire. Eficiența acesteia depinde de gradul de izolație termică a clădirii, oferind randament ridicat chiar și în clădiri mai vechi sau apartamente de bloc.


Montarea unei astfel de instalații se realizează în câteva etape. În primă instanță trebuie măsurată suprafața unde urmează să montăm tubulatura specială. După ce a fost dată prima șapă, urmează fixarea circuitelor astfel încât acestea să fie distribuite în mod egal pe suprafața dorită. Apoi urmează aplicarea celei de-a doua șape și montarea pardoselii, care poate fi din gresie sau parchet.


Încălzirea prin pardoseală oferă multe avantaje și este mult mai benefică pentru sănătatea noastră. În primul rând nu vom avea de-a face cu instalații vizibile și incomode, care ocupă spațiu și sunt inestetice. În al doilea rând vom beneficia de costuri mai reduse pentru energie, căci încălzirea prin pardoseală folosește o putere termică mult mai mică pentru a oferi confortul termic ideal. Nu în ultimul rând, vom avea parte de confort termic mult îmbunătățit, căldura ajungând întâi la nivelul picioarelor.

 
Mai multe

Specificatii tehnice

INALTIME [MM] 150 MM
GROSIME 8 MM
LUNGIME [M] 25
CULOARE GALBENA
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri