BANDA CONECTARE INTRE PLACILE CU NUTURI TECTO 1.4 M, 100MM

Adauga un review

  • Cod produs: 59UT0200
  • Parteneri Romstal: #
  • Producator: UPONOR GMBH

17.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Banda cu nuturi pentru cuplarea placilor tip Tecto. Are clasa de rezistenta la foc tip B

Banda din polistiren cu lungime de 1,4m și lățime 10cm se utilizează pentru a face legătua între plăcile cu nuturi tip Tecto. Plăcile Tecto de la Uponor sunt folosite pentru montarea instalației termice prin pardoseală. Acestea sunt prevăzute cu nuturi pentru suportul și fixarea țevilor de încălzire. Banda este confecționată din polistiren cu rezistență deosebită la foc. Plăcile cu nuturi se montează peste prima șapă aplicată peste suprafața vizată. Acestea sunt ideale pentru fixarea țevilor deoarece permit distribuirea uniformă a circuitelor pe zona dorită. În acest fel căldura este emisă în mod uniform în întreaga încăpere, fără pierderi termice sau diferențe de temperatură.

Prin montarea corectă a circuitelor de încălzire se obține un randament termic mai ridicat și confort îmbunătățit. Distribuirea uniformă a căldurii este importantă pentru a nu se crea zone cu diferențe termice. Acest lucru solicită mai mult sistemul termic, fiind necesară o putere termică mai ridicată pentru a echilibra diferențele. Plăcile cu nuturi asigură montarea cu ușurință a țevilor, urmându-se șablonul prestabilit.

Încălzirea prin pardoseală de la Uponor este un sistem modern de încălzire, foarte performant și sigur de utilizat. Spre deosebire de încălzirea convențională bazată pe radiatoare, încălzirea prin pardoseală prezintă o multitudine de avantaje. Utilizarea unui astfel de sistem înseamnă reducerea consumului de energie fără a face rabat la calitatea confortului termic. Eficiența energetică ridicată a sistemului de încălzire prin pardoseală se datorează utilizării unei puteri termice mai reduse. Temperatura apei din circuitele termice este mult mai redusă decât în cazul caloriferelor, iar timpul de ajungere la temperatura ambientală dorită este mult mai scurt.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP TECTO
LUNGIME [MM] 1400 MM
LATIME [MM] 100 MM
GROSIME 22 MM
MATERIAL POLISTIREN
CULOARE NEGRU
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri