ASPERSOR TELESCOPIC STATIC LPS415 RAZA 4.6M (CONTINE DUZA REGLABILA) LPS415 RAZA 4.6M (CONTINE D

Adauga un review

19.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Sistemul prezinta un corp compact cu duza pre-instalata, TVAN-15, cu Inaltime de ridicare de 100mm si unghi de rotatie intre 0 si 360 grd.
Este ideal In aplicatiile rezidentiale, avand un capac de diametru foarte mic ce il face sa se adapteze in functie de peisaj.
Aspersoarul are corpul rezistent, format dintr-o singura piesa si arc de retragere din otel inoxidabil de mare putere

Aspersorul telescopic este ideal pentru irigarea grădinilor, terenurilor sau parcurilor. Utilizat în cadrul sistemelor de irigare, aspersorul ușurează munca și asigură udarea perfectă a zonelor vizate. Prin folosirea unui sistem de irigare vom beneficia economie de timp, de efort mult mai redus și de rezultate mult mai bune privind culturile.

Aspersorul este dotat cu duză reglabilă, cu care putem ajusta raza de acțiune a acestuia. Raza poate varia între 3.8 metri și 4.9 metri, în funcție de dimensiunile terenului pe care dorim să-l irigăm.

Irigarea are numeroase avantaje, pe care nu le putem obține altfel. În primul rând asigură regularitatea udărilor. Majoritatea plantelor necesită hidratare frecventă, care presupune eforturi considerabile. Însă cu ajutorul unui sistem de irigare este simplu să asigurăm toate condițiile necesare dezvoltării și creșterii armonioase a plantelor.

Apa este distribuită cu mai multă precizie, în cantitățile potrivite. Cu ajutorul aspersoarelor obținem mai mare acuratețe a udării. De asemenea, cu ajutorul sistemului de irigații vom putea controla mai bine câtă apă folosim, pentru a utiliza exact atât cât trebuie.

Aspersoarele ne ajută să economisim, prin utilizarea eficientă a apei. Vom evita risipa de apă, reducând astfel costurile de exploatare. Investiția într-un astfel de sistem se amortizează destul de repede, mai ales că și rezultatele vor fi mult mai îmbucurătoare.

Irigarea este o necesitată în perioada verii, când temperaturile caniculare și seceta afectează grav price cultură. Prin asigurarea unui aport regulat și suficient de apă, orice cultură va oferi producții mult mai bune, atât cantitativ, cât și calitativ.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL LPS 415
RAZA DE STROPIRE MINIMA [M] 3.8
RAZA DE STROPIRE MAXIMA [M] 4.9
DEBIT MINIM DE LUCRU 3.9 L/MIN
DEBIT MAXIM DE LUCRU 15 L/MIN
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 3.5
PRESIUNE MINIMA DE LUCRU [BAR] 1.5
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri