ASPERSOR TELESCOPIC STATIC LPS410 RAZA 3M (CONTINE DUZA REGLABILA) LPS410 RAZA 3M (CONTINE DUZA

Adauga un review

20.50 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Sistemul prezinta un corp compact cu duza pre-instalata, TVAN-10, cu naltime de ridicare de 100mm si unghi de rotatie intre 0 si
360 grd.
Este ideal n aplicatiile rezidentiale, avand un capac de diametru foarte mic ce il face sa se adapteze n functie de peisaj.
Aspersoarul are corpurp rezistent, format dintr-o singura piesa si arc de retragere din otel inoxidabil de mare putere

Irigarea grădinilor, parcurilor sau a zonelor rezidențiale poate fi foarte simplu de realizat cu ajutorul aspersorului telescopic static cu duză reglabilă conceput de Toro. Mărirea razei de acțiune a aspersorului poate fi efectuată foarte simplu datorită duzei reglabile. Raza de udare poate varia între 2,5 metri și 3 metri, iar debitul apei poate fi reglat în funcție de necesități între 1,8 litri/min și 9,5 litri/min.

Aspersorul static este ideal pentru irigat, fiind robust și rezistent. După oprirea sistemului de irigare, tija aspersorului se retrage, protejând astfel corpul acestuia de deteriorare. Este dotat cu capac de protecție cu diametru redus, ceea ce îl face ușor de montat pe orice fel de teren, plan sau în pantă. Aspersorul static poate fi folosit pentru o multitudine de aplicații de irigare a terenurilor, putând fi integrat într-un circuit mai extins, în funcție de scopul pentru care îl utilizăm.

Aspersorul este conceput pentru a rezista excelent la condițiile exterioare, precum soare puternic, vânt sau praf. Nu are nevoie de întreținere specială și poate funcționa o mare perioadă de timp, dacă este folosit corespunzător. Pentru acoperirea unor suprafețe mari pot fi folosite mai multe aspersoare. Toro oferă soluții complete de irigare pentru orice fel de terenuri și pentru scopuri variate, fie că este vorba de întreținerea zonelor rezidențiale sau de culturi agricole.

Irigarea terenurilor reprezintă un mod excelent pentru asigurarea hidratării plantelor, fără a depune efort și fără timp irosit. Aspersoarele sunt simplu de controlat și pot fi reglate pentru a utiliza cantitatea de apă necesară, reducându-se, astfel consumul excesiv de apă, energie și bani. Pentru a obține cele mai bune rezultate, se poate regla unghiul de rotație al aspersorului. În acest fel, se realizează udarea superficială sau profundă a terenului, în funcție de gradul de hidratare necesar.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL LPS 410
RAZA DE STROPIRE MINIMA [M] 2.5
RAZA DE STROPIRE MAXIMA [M] 3
DEBIT MINIM DE LUCRU 1.8 L/MIN
DEBIT MAXIM DE LUCRU 9.5 L/MIN
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 3.5
PRESIUNE MINIMA DE LUCRU [BAR] 1.5
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

  • Tevi metalice de 6m;
  • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
  • Echipamente mari de tip cazane;
  • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Review-uri