ASPERSOR TELESCOPIC STATIC 570Z-4PXF CU VALVA DE IZOLARE (FARA DUZA) 570Z-4PXF CU VALVA DE IZOLA

Adauga un review

26.91 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Aspersor telescopic fix ideal pentru suprafete mici de gradina sau zone cu peluze, cu sistem de inchidere X-Flow ( inchide debitul in proportie de 98% atunci cand duza este defecta)
Capacul negru mic cu diametru de 50 mm este putin vizibil, reducand riscul de deterioarare datorita expunerii. Tija telescopica permite reglarea cu usurinta si in conditii de siguranta a unghiului de pulverizare.
Compatibil cu toate duzele de pulverizare TORO.
Se livreaza cu dop de spalare premontat, pentru o spalare usoara si pentru ridicarea tijei telescopice

Aspersorul static 570Z-4PXF de la Toro este perfect pentru udarea suprafețelor cu iarbă scurtă din parcuri și zone rezidențiale, precum și pentru îngrijirea corespunzătoare a grădinilor. Aspersorul este alcătuit dintr-o tijă telescopică reglabilă care permite ajustarea razei jetului de apă, având capacitatea de a stropi pe o rază de până la 4,6 metri.

Aspersorul este prevăzut cu sistem de curățare și de protecție care îi conferă rezistență și fiabilitate ridicată. Îl putem utiliza fără nici o problemă chiar și în condiții de teren dificil. Este simplu de curățat, fiind dotat cu dop de spălare premontat care asigură îndepărtarea eficientă a pământului sau prafului. Aspersorul rezistă foarte bine la expunerea prelungită la radiația solară și are durată lungă de viață. Pentru a proteja foarte bine tija de infiltrarea pământului, aceasta se acoperă cu un capac negru, de dimensiuni reduse. Capacul are rolul de a proteja aspersorul, fiind simultan și foarte discret. 

Pentru suprafețe mai mari se pot utiliza mai multe aspersoare care pot fi integrate într-un sistem de irigații. Avantajul aspersorului telescopic static este că are o rază de udare fixă, fiind special conceput pentru suprafețele de mici dimensiuni. Cu ajutorul acestuia putem asigura hidratarea necesară pentru culturi mici, flori sau gazon.Utilizarea unui sistem de irigație ne ajută să obținem rezultatele optime, cu un micim de efort și timp consumat. 

Pentru a economisi apă sau energie putem modifica debitul apei, astfel încât să utilizăm cantitatea de apă necesară și să evităm risipa. Debitul poate fi ajustat între 0,2 litri/min și 7 litri/min. Aspersorul este dotat cu sistem de închidere X-Flow, în cazul în care duza este defectă, prin care este redus debitul apei cu 98%. În acest fel este prevenită irosirea apei și funcționarea improprie a aspersorului.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 570Z -4PXF
RAZA DE STROPIRE 0 - 4.6 M
DEBIT MAXIM DE LUCRU 17 L/MIN
DEBIT MINIM DE LUCRU 0.2 L/MIN
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 5.2
PRESIUNE MINIMA DE LUCRU [BAR] 1.4
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri