ASPERSOR TELESCOPIC STATIC 570Z-4P (FARA DUZA) 570Z-4P (FARA DUZA)

Adauga un review

16.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Aspersor telescopic fix ideal pentru suprafete mici de gradina sau zone cu peluze.
Capacul negru mic cu diametru de 50 mm este putin vizibil, reducand riscul de deterioarare datorita expunerii. Tija telescopica permite reglarea cu usurinta si in conditii de siguranta a unghiului de pulverizare.
Compatibil cu toate duzele de pulverizare TORO.
Se livreaza cu dop de spalare premontat, pentru o spalare usoara si pentru ridicarea tijei telescopice

Udarea grădinii este o sarcină anevoioasă, solicitantă și care consumă prea mult timp. Putem uita de corvoada udatului cu ajutorul aspersorului telescopic static oferit de compania Toro. Toro este lider în producția de echipamente și soluții pentru irigații, produsele concepute de acesta fiind recunoscute pentru calitatea excepțională, randamentul ridicat și versatilitatea.

Deseori este dificil să găsim variante de irigat pretabile pentru grădinile și spațiile mici. Telescopul static este ideal pentru astfel de locuri, având rază de acțiune reglabilă de la 0,6 metri până la 5,2 metri. În acest fel putem ajusta cu ușurință aria pe care o poate acoperi, în funcție de necesități.

Aspersorul pulverizează apa pe porțiunea de teren alocată. Acesta are mecanism static, astfel nu se va mișca în timpul funcționării și nu își va modifica poziția de udare. Debitul apei poate fi reglat între 0,2 și 7 litri/min, astfel încât să se utilizeze cantitatea necesară de apă și să fie evitată risipa de apă și energie. În funcție de gradul de secetă, putem opta pentru un debit mai ridicat care să asigure hidratarea necesară plantelor.

Pentru suprafețe mai măricele se pot folosi mai multe aspersoare. Acestea sunt realizate foarte rezistente, fiabile și durabile, oferind garanția calității. Aspersorul static este prevăzut cu dop pentru spălare, astfel încât să fie simplu de utilizat. Pentru a reduce din riscul deteriorării datorate expunerii la soare și la intemperii, aspersorul este dotat cu un căpăcel puțin vizibil din iarbă. Acesta protejează tija telescopică și asigură funcționalitatea îndelungată a sistemului de irigații.

Acum este simplu să ne bucurăm de cele mai reușite plantații de mici dimensiuni cu ajutorul telescopului static de la Toro. Bucurați-vă de mai mult timp liber, mai puțin efort și de o grădină perfectă în fiecare zi!

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 570Z -4P
RAZA DE STROPIRE 0.6 - 5.2 M
DEBIT MAXIM DE LUCRU 17 L/MIN
DEBIT MINIM DE LUCRU 0.2 L/MIN
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 5.2
PRESIUNE MINIMA DE LUCRU [BAR] 1.4
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri