ASPERSOR TELESCOPIC ROTATIV T7P RAZA 14-22 M T7P RAZA 14-22 M

Adauga un review

300.00 LEI / BUC TVA inclus

Stoc momentan epuizat
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Aspersor telescopic rotativ T7 este facut sa reziste la conditii grele de utilizare si vandalism prezente in zonele comerciale si terenurile de fotbal.
Caracteristici:
- indicator pentru reglarea unghiului de pulverizare intre 45grd si 360grd pe capac sub forma de sageata
- pulverizare uniforma pe toata raza de stropire
- sistem de revenire la reglarea anterioara in caz de vantalizare a aspersorului
- supapa de sens impiedica drenarea apei de la aspensorul aflat la cota cea mai scazuta, mentinand lateralele incarcate cu apa
- dispune de o garnitura de etansare turnata pentru o mai mare rezistenta la impuritati

Aspersorul telescopic rotativ este indicat pentru irigarea culturilor și terenurilor vaste, funcționând printr-un mecanism de tip pop-up. Acesta are o rază de acțiune reglabilă, situată între 14 metri și 22 de metri. Poate fi utilizat atât pentru terenuri agricole, cât și pentru terenuri de agrement. Este făcut să reziste condițiilor de mediu exterior și chiar actelor de vandalism, fiind foarte rezistent și fiabil.

Irigarea terenurilor este necesară pentru a menține starea acestora, fiind o modalitate comodă și eficientă pentru udarea plantelor sau gazonului. Cu ajutorul unui sistem de irigare bazat pe aspersoare vom obține multe beneficii și rezultate așa cum dorim.

Aspersorul este ideal pentru irigații deoarece elimină efortul fizic pe care ar trebui să-l depunem pentru udarea cu regularitate. Deoarece are un mecanism prin care îl putem programa, aspersorul face practic întreaga muncă fără să fie nevoie de intervenția noastră. Acesta poate porni și se poate opri în funcție de cum îl setăm noi, astfel nu trebuie să ținem minte când este timpul să udăm sau nu.

Un sistem de irigații bazat pe aspersoare ne ajută să valorificăm timpul. Udatul este o operațiune care necesită foarte mult timp, pe care l-am putea utiliza mult mai eficient. Cu ajutorul aspersoarelor avem posibilitatea să ne ocupăm și de alte activități concomitent.

Investiția în sisteme de irigare este rentabilă și ne ajută să economisim. Cu siguranță că prin udarea regulată, la timpul potrivit, vom beneficia de rezultate foarte bune, ceea ce face ca irigarea să merite investiția. În plus, utilizând un astfel de sistem vom putea monitoriza cu precizie cantitățile de apă utilizate și vom putea evita risipa de apă. Astfel vom economisi eficient, utilizând doar cât este necesar.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL T7
TIP T7P-52
RAZA DE STROPIRE 14-25.3 M
PRESIUNE MINIMA DE LUCRU [BAR] 2.8
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 6.9
DEBIT MINIM DE LUCRU 25.4 L/MIN
DEBIT MAXIM DE LUCRU 115.3 L/MIN
RACORD [TOLI] 1 TOLI
INALTIME [MM] 223.5 MM
DIAMETRU [MM] 68.6 MM
CULOARE NEGRU
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri