ASPERSOR TELESCOPIC ROTATIV T5P-RS RAZA 10-15 M T5P RAZA 10-15 M

Adauga un review

75.90 LEI / BUC TVA inclus

Stoc momentan epuizat
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Aspensor telescopic T5P ideal pentru instalatiile clasice de irigare pentru peluze.
Caracteristici:
- corp telescopic de 127mm
- protectie din cauciuc la partea superioara pentru minimizarea accidentarilor si a deteriorarilor in caz de impact
- este echipat cu 8 duze la 25grd si 4 duze la 10grd
- reglarea unghiului de pulverizare intre 40grd si 360grd

Irigarea zonelor verzi este necesară cu precădere în perioadele secetoase, pentru a le menține în bună stare. În acest fel vă puteți delecta cu amenajări interesante fără teama că nu vor rezista. Hidratarea corespunzătoare a plantelor este vitală pentru prelungirea vieții acestora, în caz contrar plantele nu vor supraviețui, iar culturilor au de suferit.

Cu ajutorul aspersorului telecopic de la TORO puteți obține peluze deosebite, indiferent de vremea de afară. Acesta este rotativ, acoperind o arie cu raza de până la 15 metri. Este ideal pentru zone de mari dimensiuni, cum ar fi parcuri sau culturi agricole.

Utilizarea unui sistem de irigații este mult mai rentabilă decât udarea manuală. Dacă aveți culturi de legume, spre exemplu, este evident că veți obține rezultate mult mai bune dacă acestea vor avea parte de apa necesară în mod constant. Profitul dvs va fi mai consistent, iar calitatea produselor recoltate va fi net superioară.

Udarea manuală este dezavantajoasă din mai multe motive. Aceasta ocupă destul de mult timp, oprindu-vă de la alte activități mai presante sau, pur și simplu, de la timpul dvs liber. Apoi, presupune prea mult efort. Este extenuant și poate deveni periculos în zilele caniculare să munciți și să depuneți un efort de asemenea măsură. De asemenea, de cele mai multe ori nu veți reuși de unul singur, fiind nevoie de mai multe persoane pentru a asigura udarea suprafețelor dorite.

Poate cel mai important și hotărâtor aspect este faptul că udând manual consumați mai multe resurse decât automatizând această activitate. Sistemele de irigații pot fi controlate astfel încât să furnizeze strictul necesar de apă, ajutându-vă să evitați risipa de energie și de apă.

Aspersorul telescopic de la TORO vă ajută să evitați timpul consumat, efortul depus și risipa de resurse, pentru a vă bucura mai simplu și mai la îndemână de rezultate excepționale, care întrec orice așteptare!

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL T5
TIP T5P
RAZA DE STROPIRE 7.6-15.2 M
PRESIUNE MINIMA DE LUCRU [BAR] 1.7
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 4.8
DEBIT MINIM DE LUCRU 2.8 L/MIN
DEBIT MAXIM DE LUCRU 36.5 L/MIN
RACORD [TOLI] 3/4 TOLI
INALTIME [MM] 190 MM
DIAMETRU [MM] 57 MM
CULOARE NEGRU
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri