ASPERSOR ROTATIV DE SUPRAFATA F33 3/4M, RAZA 17MT, 2.65MC/H

Adauga un review

89.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

@
Aspersor rotativ de suprafata din plastic, racord 3/4" M, de raza 17 metri, cu debit 2.65mc/h.
Aspersoarele rotative au avantajul unei presiuni superioare, fiind indicate pentru irigarea unor zone mai largi, jetul de apa
fiind mai puternic, iar suprafata acoperita de sistemul de irigatii putand fi mai mare.
Aceste aspersoare produc o cortina uniforma de apa ntre aspersor si zona de impact

Aspersorul rotativ F33 este special conceput pentru acoperirea unor arii mari de teren, fiind utilizat pentru irigarea terenurilor agricole. Acesta asigură un jet de apă care acoperă zona vizată cu o cantitate uniformă de apă.

Raza de stropire este de 17 metri, fiind recomandat pentru udarea suprafețelor extinse.

Avantajul aspersorului rotativ este faptul că asigură udarea unor zone mari de teren, într-un timp scurt și cu eficiență ridicată.  Este indispensabil în cadrul activităților de producție agricolă, asigurând hidratarea necesară pentru culturi mari.  Cu ajutorul unui sistem de irigare bazat pe aspersoare rotative sunt reduse multe alte costuri adiționale.  Este redus semnificativ efortul necesar pentru udarea terenurilor, este diminuată forța de muncă utilă, se scurtează timpul de lucru și se obțin rezultatele dorite în privința producției.

Aspersorul F33 este confecționat din plastic pentru a fi ușor de manevrat și de transportat. Acesta poate fi mutat fără dificultate acolo unde este nevoie, astfel încât să fie acoperită întreaga suprafață vizată.

Udarea cu ajutorul aspersorului rotativ este foarte eficientă, datorită presiunii mari pe care o are apa. Debitul maxim al apei poate ajunge până la 44 de litri/min. În funcție de necesarul de apă al plantelor, sau de gradul de secetă, putem regla cantitatea de apă utilă pentru irigare.

Sistemul de irigare cu aspersoare rotative reprezintă soluția cea mai eficientă și rentabilă pentru creșterea productivității agricole și reducerea muncii în ceea ce privește udatul plantelor de cultură.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL F33
MATERIAL PLASTIC
RACORD [TOLI] 3/4 TOLI
CULOARE PORTOCALIU
RAZA DE STROPIRE 17 M
DEBIT MAXIM DE LUCRU 44.16 L/MIN
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri