ARZATOR 'ROFLAME PIEZO 1800' PENTRU LIPIRI MOI (FARA BUTELIE)

Vezi review-uri

 • Cod produs: 46GP0001
 • Parteneri Romstal: !
 • Producator: ROWALT SRL

240.00 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Arzator pentru lipiri moi 22 mm diametru, pentru doze de gaz tip C200. Reglarea flacarii este precisa, iar capul se poate inlocui
in cazul defectarii.
Avantaje:
- ofera siguranta la centrarea cartusului pe garnitura valvei in timpul montarii
- are carcasa rezistenta la lovituri
- permite si lucrari scurte deasupra capului
- foloseste cartuse de butan sau amestec cu propan
- lucreaza si la temperaturi scazute.
Nu este inclusa doza C200

Special concepute pentru profesioniști, dar nu numai, produsele ROTROTHENBERGER respectă standardele de calitate germane și aduc îmbunătățirile tehnologice mai aproape de fiecare. Oferind o gamă largă de ustensile de cea mai bună calitate, oricine poate deveni un mic meșter, fără prea mult efort.

Arzătorul ROFLAME pentru lipiri moi este foarte potrivit în special persoanelor care nu sunt profesioniste. Deoarece utilizează flacără la temperatură sub punctul de topire al metalelor, acesta nu prezintă același pericol precum în cazul arzătoarelor pentru lipiri tari, care utilizeză flacără mult mai puternică. Acesta poate fi utilizat pentru micile reparații din gospodărie, însă nu și pentru lucrări mai serioase, unde este nevoie de priceperea și experiența unui specialist.

Cu ajutorul acestuia puteți pune în practică diverse proiecte pe care le aveți pentru casa sau grădina dvs. Este simplu de utilizat și manevrat, având precizie în reglarea flăcării, astfel încât să puteți controla temperatura de topire în funcție de materialele pe care o aplicați. Nu toate metalele sau aliajele au același punct termic de prelucrare, iar prin intermediul arzătorului va fi foarte simplu să ajustați flacăra astfel încât să realizați ceea ce v-ați propus. Oricine poate învăța să îl utilizeze și se poate deprinde cu mecanismul acestuia de funcționare, astfel încât veți avea satisfacția de a crea singur ceea ce aveți nevoie. Nu trebuie să mai amânați sau să așteptați pe altcineva să ducă la bun sfârșit toate acele mici proiecte.

Siguranța dvs este prioritară, iar arzătorul trebuie mânuit responsabil pentru a preveni accidentele. Designul special și materialele din care este confecționat asigură fiabiliate crescută în operarea cu acesta. Carcasa este rezistentă la lovituri și zgârieturi, astfel produsul este durabil, ceea ce îl face să își mențină calitățile o lungă perioadă. Deteriorarea acestuia poate conduce la disfuncționalități care pot afecta nu doar calitatea muncii, dar pot cauza și arsuri. Cu arzătorul ROFLAME evitați toate aceste probleme și puteți să vă terminați liniștit orice mic proiect pe care îl aveți în plan.

Reparați, confecționați, creați, ajustați, modelați oricum doriți cu ajutorul arzătorului ROFLAME și bucurați-vă de roadele muncii dvs!

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

MODEL ROFLAME PIEZO 1800
MASA [KG] 0.75
Vezi mai mult

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri