APARAT AER CONDITIONAT MONOSPLIT, CU INVERTER SI WI-FI, HABITAT, 12000 BTU, R32, KIT INCLUS, CLS A++/A++

(1) Adauga un review

  • Cod produs: 81AC0211
  • Parteneri Romstal: !
  • Producator: ROMSTAL VISION

1,500.00 LEI / BUC TVA inclus

Stoc momentan epuizat
  • Garantie 24 luni
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Aparat de aer conditionat de tip monosplit cu inverte, este usor de instalat, datorita noii placi de montaj si a carcasei
spatioase, ce permite acces usor la conexiuni, filtre, reducand timpul de montare si curatare.
Datorita acestei structuri a fost creata o placa integrate universala ce se poate asambla la toate modele din gama, fiind usor de inlocuit astfel readucand timpul de intretinere.


NOTA: Modulul WI-FI se achizitioneaza separat ( Cod Romstal: 81AC0205).

 

Tehnologie avansată pentru un confort sporit

Acum poţi avea acasă temperatura dorită indiferent de sezon! Noul aparat de aer condiţionat Romstal Habitat funcţionează economic si eficient! Îl poţi controla de la distanţă datorită tehnologiei wifi! Echipat cu un motor cu tehnologia DC Inverter, HABITAT asigură o performanţă stabilă, de clasa A++ la răcire si A+ la încălzire.

CONTROLEAZĂ-L DE ORIUNDE AI FI!

Aparatul de aer condiționat Romstal HABITAT cu Wi-Fi poate fi programat și gestionat direct de pe telefon. Astfel, dacă există o conexiune la internet, aparatul poate fi oprit ⁄ pornit și setat prin intermediul telefonului. De asemenea, aparatul beneficiază de funcția sleep, funcția de verificare a erorilor, precum și funcția energy, care permite verificarea lunară a consumului de energie.

DC Inverter este un dispozitiv electronic care schimbă curentul alternativ (AC – 220/50Hz) în curent direct (DC - 6/12/24) sau vice-versa.

Unităţile cu tehnologia DC Inverter:

•             Au eficienţă mărită în comparaţie cu aparatele de aer condiţionat tradiţionale;

•             Au durata de viaţă extinsă pentru componente;

•             Elimina fluctuaţiile vizibile de sarcină, ceea ce le face sa fie mai silenţioase şi reduc costurile de operare dar si numărul defecţiunilor;

•             Îşi schimbă capacitatea în timpul utilizării, în funcţie de nevoia de confort a utilizatorului şi creează condiţiile perfecte în încăpere;

•             Funcţionează fără probleme chiar şi în situaţii meteorologice extreme.

 

Romstal Habitat este echipat cu R32

Agentul frigorific de generatie viitoare. R32 este un freon sintetic, de substitutie definitiva (hidrofluorocarburi) care nu contine clor in molecula (CH2F2, difluormetan). Acest tip de freon apartinand clasei hidroflurocarburi (HFC) nu afecteaza mediul si este printre principalele fluide frigorifice pentru viitor, care transporta in mod eficient caldura si are un impact redus asupra mediului.

De ce să aleg agentul frigorific R32?

• R32 este un nou agent frigorific pentru aparatele de aer conditionat care are DOAR O TREIME din potentialul de incalzire globala al altor refrigeranti traditionali. R32 are un GWP* de 675, in comparatie cu traditionalul R410A care are un GWP* de 2088.

*GWP (Global Warming Potential) reprezinta potentialul de incalzire globala care este o masura relativa, indicand gradul de incalzire al unui gaz cu efect de sera in atmosfera. Valoarea GWP depinde de modul in care concentratia de gaz se descompune in timp in atmosferă.

• Volumul de incarcare este cu aproape JUMATATE MAI MIC fata de R410a ceea ce insemna mai putin freon.

• Dar cel mai important lucru este ca EMISIILE DE CO2 SUNT DE PESTE PATRU ORI MAI MICI decat in cazul folosirii lui R410a.

• Are o eficienta cu 3-4% mai mare fata de R410a.

Care sunt avantajele agentul frigorific R32?

• R32 este adecvat in special pentru utilizarea in aplicatiile in care s-au utilizat freonii R22 sau R410A.

• Un avantaj al utilizarii freonului R32 este eficienta mai mare decat a agentului frigorific R410A datorita capacitatii de racire volumetrica.

• R32 este un agent frigorific HFC monocomponent si este unul din fractiile freonului R410A

• Capacitatea volumetrica este cu 20% mai mare decât R410A ceea ce înseamna ca o unitate cu R32 poate fi încarcata cu mai pu]in freon.

• Este clasificat ca fiind netoxic

• Caldura necesara pentru evaporarea freonului R32 este mai mare decat cea a freonului R410A.

• Densitatea freonului R32 este mai mica decat cea a agentului frigorific R410A, astfel incat cantitatea de incarcare este mai mica, iar impactul asupra climatului este mai redus.

Până în 2025, potrivit noilor reglementări ale Uniunii Europene, comercializarea aparatelor de aer condiționat care folosesc agentul de răcire R410A, mult mai cunoscut ca freon, va fi interzisă. Sunt recomandate aparatele de aer conditionat care folosesc R32, un gaz mult mai prietenos cu mediul înconjurător și care reușește să reducă și consumul de energie electrică al instalațiilor de răcire.

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND HABITAT
TIP CONSTRUCTIV MONOSPLIT
MODEL MSAEBU-12HRFN8-QRD6GW
MONTAJ PERETE
PUTERE NOMINALA RACIRE [BTU] 12000
PUTERE NOMINALA INCALZIRE [BTU] 13000
PUTERE NOMINALA RACIRE [KW] 3,52
PUTERE NOMINALA INCALZIRE [KW] 3,81
TEMP. EXT. RACIRE / INCALZIRE [°C] 35/7
EER N/A
COP N/A
SEER 7,5
SCOP 4,6
CLS. EFICENTA ENERG. RACIRE A++
CLS. EFICIENTA ENERG. INC. A++
TIP COMPRESOR INVERTER
NR. UNIT. INT. CONECT. SIMUL. 1
DEBIT DE AER [MC/H] 550
PUTERE SONORA [dB] 53
AGENT FRIGORIFIC R32
GLOBAL WARMING POTENTIAL (GWP) 675
CANTITATE AGENT FRIGORIFIC [KG] 0,65
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50
PUTERE EL. CONSUMATA LA RACIRE [KW] 0,963
PUTERE EL. CONSUMATA LA INC. [KW] 0,930
RACORD PE PARTEA DE LICHID [TOLI] 1/4
RACORD PE PARTEA DE GAZ [TOLI] 3/8
MODUL WI - FI DA
INALTIME UNITATE INTERNA [MM] 302
INALTIME UNITATE EXTERNA [MM] 554
LATIME UNITATE INTERNA [MM] 805
LATIME UNITATE EXTERNA [MM] 800
ADANCIME UNITATE INTERNA [MM] 193
ADANCIME UNITATE EXTERNA [MM] 333
MASA UNITATE INTERNA [KG] 8,3
MASA UNITATE EXTERNA [KG] 29,6
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Review-uri

5.00 (1 review)

Adaugă un review