Antigel instalatii

Stim cu totii ca antigelul este acel lichid care se foloseste intr-o instalatie supusa riscului de inghet iar rolul sau este de a preveni acest fenomen. La Romstal gasesti antigel pentru instalatii termice care ofera protectie circuitelor de incalzire indiferent ca vorbim de piese de cupru, alama, otel sau aluminiu. El are proprietati anticorozive, deci nu este necesar sa va faceti griji in privinta efectului pe care il poate avea in circuit. Trebuie sa amintim si despre alte proprietati de luat in seama precum conductivitate sa termica ridicata, vascozitatea redusa, lubrifierea, inhibarea coroziunii. Datorita lor antigelul asigura cresterea duratei de viata a echipamentelor prin care acesta circula.

Trebuie sa optati pentru antigelul potrivit. Interesati-va inainte de achizitie ce antigel trebuie la centrala termica, incalzirea in pardoseala, pompe de caldura sau intr-un sistem solar. Cu aceasta ocazie ai si oportunitatea de a compara caracteristici si preturi. Vei vedea ca in magazinul acesta online poti cumpara la pret avantajos orice antigel necesiti.

Odata achizitionat el iti asigura functionarea optimea a echipamentelor utilizate la incalzirea pe timp de iarna. Antigelul nu trebuie sa lipseasca din instalatiile termice supuse unui risc major de inghet precum cele localizate in casele de vacanta sau spatiile industriale.