AEROTERMA TECNOCLIMA AZN 53, 230V

Adauga un review

 • Cod produs: 81A 0300
 • Parteneri Romstal: #
 • Producator: TECNOCLIMA

3,900.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Aeroterma cu agent termic, pentru climatizarea spatiilor comerciale sau industriale, alcatuit din:
-Carcasa confectionata din otel, prevazuta cu jaluzele pentru distributia si directionarea jetului de aer .
-Schimbatorul de caldura tip baterie cu aripioare confectionat din aluminiu si tevi din cupru, asigurand un schimb de caldura si
o conductivitate termica ridicata.
-Preechipata cu aerisitor si robinet de golire
-Motor monofazat
Puterea pe incalzire pentru parametrii climatici 85/70C-15C

aeroterma spatii industriale

Față de soluția clasică de încălzire cu ajutorul caloriferelor, aerotermele asigură în plus și ventilarea spațiilor. Aeroterma TECNOCLIMA cu agent termicSituata In provincia Trentodin Italia, compania Tecnoclima S.p.a a fost fondata in anul 1973 de catre Alfonso Vescovi, un expert in domeniul incalzirii si a aerului conditionat, cu scopul de a produce echipamente bazate pe incalzire, ventilare, uscarea aerului si recuperare de caldura, unitati pentru tratarea aerului si pentru climatizare. Extins pe o suprafata de peste 40.000 m2 , sediul companiei este direct implicat in procesele tehnologice, de productie si de vanzari , ajungand unul dintre producatorii cu echipamente certificate de cele mai prestigioase comitete de testare internationala.

Aeroterma cu agent termic, pentru climatizarea spatiilor comerciale sau industriale este alcatuită din: Carcasa confectionata din otel, prevazuta cu jaluzele pentru distributia si directionarea jetului de aer . Schimbatorul de caldura tip baterie cu aripioare confectionat din aluminiu si tevi din cupru, asigurand un schimb de caldura si o conductivitate termica ridicata. Motor monofazat, conform Erp 2015 -Preechipata cu aerisitor si robinet de golire

Mai multe

Specificatii tehnice

BRAND TECNOCLIMA
MODEL 53
MONTAJ SUSPENDAT PERETE
PUTEREA MAXIMA DE INCALZIRE [KW] 42.7
PUTEREA MEDIE DE INCALZIRE [KW] 36.6
PUTEREA MINIMA DE INCALZIRE [KW] 30.5
TEMP. AGENT TERMIC TUR [°C] 90
TEMP. AGENT TERMIC RETUR [°C] 70
TEMP. AER INTRARE [°C] 47
DEBIT DE AER [MC/H] 3.900
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50
PUTERE ELECTRICA [KW] 200
TURATIE [RPM] 1400 - 900 - 700
GRAD DE PROTECTIE IP55
NIVEL DE ZGOMOT [dB(A)] 53
RACORD TUR [TOLI] 1
RACORD RETUR [TOLI] 1
INALTIME [MM] 590
LATIME [MM] 705
ADANCIME [MM] 402
MASA [KG] 28
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri