AERISITOR (DEZAERATOR) AUTOMAT CU ROBINET CROM 1/2'' M

Adauga un review

  • Cod produs: 42502141
  • Parteneri Romstal: +
  • Producator: CALEFFI

80.50 LEI / BUC TVA inclus

Stoc momentan epuizat
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Aerisitor (dezaerator) automat, din alama turnata, dotat cu robinet de inchidere automat.
Corpul este fabricat din alama conform EN 12165 CW617N, plutitorul este din PP, obturatorul este din alama conform EN 12164 CW614N, arcul este din otel inox, garniturile sunt din EPDM

Pentru dotarea corespunzătoare a sistemelor de încălzire prin pardoseală, CALEFFI a conceput dezaeratoare speciale, care funcționează automat. Dezaeratorul cu racord de ½ țoli asigură funcționalitatea instalațiilor de încălzire pentru mult mai mult timp, contribuind la fiabilitatea acestora.

În timpul funcționări sistemului de încălzire prin pardoseală pot apare bule de aer, care, dacă nu sunt eliminate, cauzează disfuncționalități și îngreunează procesul termic. Bulele de aer afectează randamentul sistemului de încălzire și pot duce la deteriorări ale pieselor componente. Pentru a evita pagubele este necesar să dotăm sistemul cu dezaeratorul cromat de la CALEFFI.

Acesta nu prezintă riscul oxidării datorită procedurii de cromare cu care este tratat. Cromarea îl face să fie foarte rezistent la factorii corozivi, fiind ideală pentru acoperirea elementelor din componența sistemelor hidraulice. De asemenea, dezaeratorul poate rezista mult mai bine la temperaturile înalte ale agentului termic care circulă prin instalație.

Aerisitorul colectează bulele de aer printr-un mecanism special și le îndepărtează cu ușurință din circulație. În acest fel lichidul nu-și pierde calitățile de conductivitate termică, contribuind la eficiența ridicată a sistemului de încălzire. Sistemul de încălzire prin pardoseală poate funcționa la capacitatea sa maximă, iar CALEFFI oferă o gamă completă pentru ca oriin să beneficieze de avantajele recunoscute ale acestui tip de încălzire.

Spre deosebire de sistemele termice clasice, cel prin pardoseală nu presupune nici un element vizibil. Amenajarea încăperilor nu va mai fi îngreunată de calorifere și instalații inestetice și incomode, care presupun manoperă complexă. Instalația prin pardoseală este simplu de montat, fiind foarte eficientă indiferent de tipul de podea. Fie că utilizăm gresie sau parchet, căldura este iradiată în încăpere cu același randament. Confortul termic este resimțit mult mai bine, deoarece temperatura din interior este distribuită uniform atât la nivelul podelei, cât și cel al plafonului.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 502141
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 110
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 10 BAR
DIAMETRU [MM] 55 MM
RACORD [TOLI] 1/2 M TOLI
INALTIME [MM] 97 MM
MASA [KG] 0.29
CULOARE CROM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri