AERISITOR (DEZAERATOR) AUTOMAT 3/8"

Adauga un review

  • Cod produs: 42502030
  • Parteneri Romstal: +
  • Producator: CALEFFI

59.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Dezaerator automat pentru eliminarea aerului reziudual din instalatiile de incalzire sau racire, fara a fi nevoie de interventie
manuala. Acest lucru previne fenomene daunatoare, care pot compromite viatasi performanta a sistemului de ncalzire si care
includ:
- Coroziune datorita oxigen;
- Bule de aer prinse in echipamentele de ncalzire;
- Cavitatie n pompe de circulatie.
Corpul este confectionat din alama turata, prevzut cu racord cu filet exterior si garnituri din EPDM.
Se poate utiliza in instalatii in care se vehiculeaza apa sau solutie de apa cu glicol in procent de 30%

Aerisitorul automat elimină bulele de aer din conductele hidrosanitare sau termice. Mecanismul acestuia este acționat în momentul în care aerul pătrunde în interiorul aerisitorului, fiind eliminat automat.

Aerisitorul se utilizează ca o măsură suplimentară de protecție pentru instalația hidrosanitară sau termică. Pătrunderea aerului în instalație poate afecta funcționarea acesteia, eficiența și poate duce la deteriorarea prematură a conductelor. Aerul cauzează ruginirea țevilor și reduce randamentul termic.

Avantajul folosirii unui aerisitor automat este faptul că nu mai trebuie să efectuăm manual operațiunea de aerisire a caloriferelor. Aerisirea instalațiilor de apă este recomandată pentru protejarea acestora, pentru creșterea performanțelor sistemului termic și pentru creșterea duratei de viață a acestuia. Aerisitorul Caleffi realizează automat aerisirea instalației fără a mai fi nevoie de intervenția noastră.

Aerisirea manuală a caloriferelor trebuie făcută de o persoană cunoscătoare, fiind necesar să fie urmate câteva etape. Pentru cei care nu cunosc tehnica corectă, este posibil ca rezultatele să nu fie cele așteptate. Aerisirea automată este mult mai eficientă, eliminând aerul pe măsură ce se formează. În cazul aerisirii manuale, aerul este eliminat la un interval foarte mare de timp, chiar și de un an. În tot acest timp instalația funcționează cu bulele de aer care pot cauza unele deteriorări.

Aerisitoul automat de la Caleffi este soluția cea mai viabilă pentru a prezerva sistemul termic în bună funcțiune. Cu ajutorul acestuia putem fi siguri că sistemul funcționează la randament maxim și că nu există elemente care îi perturbă funcționarea. Eficiența energetică înseamnă un consum mai redus și costuri mai mici pentru energie.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP 5020
MODEL 502030
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 120
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 10 BAR
PRESIUNE DE DESCARCARE 2.5 BAR
RACORD [TOLI] 3/8 TOLI
LATIME [MM] 48 MM
LUNGIME [MM] 79 MM
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri