AERATOR PCA M24X1 PT BATERII, DEBIT 1.3l/min, CROM

(2) Adauga un review

  • Cod produs: 44NP0007
  • Producator: NEOPERL

21.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Debit 1.3 l/min (clasa debit A+++);
Compatibil cu toate bateriile echipate cu aeratoare de tip M24;
Cantitatea de apa distribuita in mod egal prin toate duzele aeratorului;
Debitul de apa ramane constant pentru presiunea apei cuprinsa intre 0.8-6 bar;
Realizeaza o economie de apa de pana la 89% fata de o baterie fara economie de apa care are un de debit mediu de 12 l/min;
In plus, prin utilizarea acestui aerator se reduc emisiile de CO2 cu pana la 2340 kg/5 ani

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

Aeratorul conceput de Neoperl are dublă funcționalitate, pe de-o parte reduce semnificativ debitul apei și asigură concomitent un jet puternic de apă, iar pe de cealaltă parte asigură o filtrare eficientă a apei de anumite impurități. Îl putem utiliza pentru orice baterie, de baie sau bucătărie, diminuând foate mult din consumul uzual de apă și energie. Aeratorul face ca debitul apei să fie de doar 1,3l/min, ceea ce înseamnă o reducere de aproape 90% față de bateriile care nu fac economie de apă.

Jetul de apă proiectat de aerator este destul de puternic, astfel încât să nu avem senzația unui flux prea redus de apă. În acest fel avem asigurat confortul în momentul utilizării robinetului.

Aeratorul este confecționat din inox foarte rezistent. Îl putem întrebuința pentru o lungă perioadă de timp, în funcție de duritatea apei. Este recomandat ca din timp în timp să curățăm filtrul, iar o dată la câțiva ani să înlocuim aeratorul cu unul nou. În timp se pot depune diverse particule, în special calcarul, pe sita din dotarea aeratorului. Acest lucru favorizează înmulțirea bacteriilor și poate afecta calitatea apei pe care o utilizăm. Putem evita aceste inconveniente prin respectarea regulilor de igienă în privința obiectelor sanitare, iar aeratorul este o parte foarte importantă din mecanismul de funcționare al bateriilor.

Utilizarea aeratorului ne ajută să economisim apă și energie, ceea ce înseamnă costuri mai mici pentru facturi și mai puțină poluare. Este simplu de montat și va face o diferență enormă în casa oricui.

Mai multe

Specificatii tehnice

FINISAJ CROM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

3.00 (2 review-uri)

Adaugă un review