AERATOR PCA F22X1 PT BATERII, DEBIT 1.9l/min, CROM

(1) Adauga un review

  • Cod produs: 44NP0005
  • Producator: NEOPERL

21.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Debit 1.9 l/min (clasa debit A+++);
Compatibil cu toate bateriile de lavoar, bideu si spalator echipate cu aeratoare de tip F22;
Cantitatea de apa distribuita in mod egal prin toate duzele aeratorului;
Debitul de apa ramane constant pentru presiunea apei cuprinsa intre 0.8-6 bar;
Realizeaza o economie de apa de pana la 84% fata de o baterie fara economie de apa care are un de debit mediu de 12 l/min;
In plus, prin utilizarea acestui aerator se reduc emisiile de CO2 cu pana la 2200 kg/5 ani

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

O familie de 4 persoane (casă cu 3 băi și o bucatarie) consumă aproximativ 600 litri de apă pe zi (300 litri apă caldă și 300 litri apă rece). Montand aeratoarele pe care le furnizeaza firma noastra, puteti face o economie de pana la 70 % atat la apa calda, cat si la apa rece.

Prin folosirea aeratoarelor contribuim fundamental la realizarea unui obiectiv care ne va permite nouă și generațiilor viitoare să putem trăi civilizat, sănătos și sigur pe planeta noastră.

Aeratorul poate fi montat la orice tip de baterie, fie că este de lavoar, de bideu, de spălător sau de cadă ori duș. Este recomandat să fie montat la toate bateriile existente din locuință pentru a simți cu adevărat efectul pe care îl are asupra consumului de apă. Reducerea consumului de apă înseamnă costuri mai mici pentru facturi. Este ideal pentru a evita consumul excesiv și risipa de apă și energie.

Aeratorul se remarcă prin jetul puternic cu care pulverizează apa. Nu vom avea nici o secundă senzația că jetul este prea slab, ținând cont de cantitatea foarte redusă de apă pe care o expulzează. Calitatea spălatului va rămâne neschimbată, ceea ce asigură confortul de care avem nevoie.

Este foarte accesibil, simplu de instalat, având durată mare de viață. Prin intermediul lui vom putea face economii considerabile la apă, fără însă ca acest lucru să afecteze puterea jetului de apă.

Mai multe

Specificatii tehnice

FINISAJ CROM
DEBIT 1.9 L/MIN
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

5.00 (1 review)

Adaugă un review