Aer conditionat 9000-14000 btu

UNITATE EXTERNA MONOSPLIT, CU INVERTER, ME MUZ-DM25, 9000 BTU, R410A, CLS A+/A+

UNITATE EXTERNA MONOSPLIT, CU INVERTER, ME MUZ-DM25, 9000 BTU, R410A, CLS A+/A+

  • In stoc
  • Transport gratuit

1,050.00 LEI (-4%)

1,000.00 LEI / BUC
  • -4 %

Cu greu iti mai poti inchipui o locuinta fara un aparat de aer conditionat. Le folosim tot mai des in timpul verii date fiind temperaturile tot mai mari din termometre, dar si iarna pentru a completa sau suplini sistemele clasice de incalzire. Din fericire, marii producatori inoveaza in acest domeniu oferind aparate de aer conditionat  tot mai eficiente. 

Mitsubishi Electric, un producator de top in acest domeniu, propune modelele de aparate de aer conditionat cu tehnologia inverter ce permit functionarea la intensitate variabila a compresorului si astfel, o mai buna eficienta, dar si un confort sporit. 

Fie ca intentionezi sa achizitionezi un aparat de aer conditionat pentru propria locuinta sau un spatiu de lucru, in magazinul nostru online gasesti modelele Mitsubishi Electric si Romstal Habitat intre 9000 si 14000 BTU. Aceste aparate au clasa de consum A+ pentru ca sa te bucuri de confort si relaxare in orice moment, cu un consum minim de energie. Nu rata cele mai bune oferte online pentru aparate de aer conditionat de top la preturi si costuri de utilizare excelente.