0372 123 101
ACUMULATOR INCALZIRE, IZOLAT, VISION, 500L
2.250,00 LEI / BUC  
-

ACUMULATOR INCALZIRE, IZOLAT, VISION, 500L


ACUMULATOR INCALZIRE, IZOLAT, VISION, 500L

Cod produs: 81BC0030
Producator: CORDIVARI SRL
Garantie: 24 luni
Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!

2.250,00 LEI / BUC

Cantitate:      BUC

Pretul include TVA
Pretul este pe BUC
Stoc limitat
Acelasi produs puteti sa il cumparati si in urmatoarele variante
Produs Cod Pret
-

ACUMULATOR INCALZIRE, IZOLAT, VISION, 800L

81BC0031 2.600,00 LEI / BUC
-

ACUMULATOR INCALZIRE, IZOLAT, VISION, 1000L

81BC0032 2.850,00 LEI / BUC

Descriere

Acumulator pentru agent termic incalzire, din otel, izolat.
Acumulatorul nu este tratat la interior anticoroziv, deoarece fuctioneaza in circuit inchis. Acesta este vopsit exterior.
Izolatia este din fibra moale, 100% produsa din material reciclabil, clasa de rezistenta la foc este B-s2d0, in conformitate cu EN 13501.
Acumulatorul are invelis exterior din PVC albastru

ACUMULATOR AGENT TERMIC INCALZIRE, IZOLAT, VISION 500L

Acumulatorul VISION 500 de la producatorul CORDIVARI a fost conceput pentru a diminua consumul centralelor termice, indiferent de combustibilul folosit. Acesta poate fi cuplat la sisteme de încălzire care utilizează o sursă termică cu funcționare tipic discontinuă, însă funcționează și cu cazane de combustibil solid, pompe de căldură sau instalații solare.

Avantajele unui astfel de acumulator sunt faptul că menține căldura mai mult timp, chiar și după oprirea sursei de energie, sau oferă posibilitatea de a utiliza centralele la capacitate redusă având același randament. Acumulatorul înmagazinează energia și o face disponibilă în mod continuu, fără întrerupere, chiar când instalația termică a fost oprită. În acest mod este redus consumul de energie și emisiile poluante.

Acumulatorul este confecționat din oțel și este dotat cu izolație din fibră moale, 100% reciclabilă. Acest fapt face ca rezervorul din alcătuirea lui să nu permită pierderi de căldură și să o distribuie fără întreruperi. Volumul rezervorului este de 478 l, având o înălțime de 1,680 mm.

Un astfel de accumulator va garanta o durată de viață mult mai mare a cazanelor din cadrul centralelor termice pe lemn, peleți, biomasă sau gaz. Este foarte eficient și în cadrul instalațiilor cu mai multe surse de încălzire, inclusiv panourile solare.

Cu ajutorul unui astfel de dispozitiv veți economisi la cheltuielile pentru energie, fiind foarte rentabil și cu eficacitate sporită. Centralele vor putea funcționa la puterea nominală, deci la capacitate maximă, consumând mai puțină energie, ceea ce duce la scăderea emisiilor de noxe și la înlăturarea pericolului de coroziune. În acest mod se poate proteja natura, în timp ce se pot face și economii.

Acumulatorul VISION 500 va îmbunătăți considerabil distribuirea căldurii în casa dvs și va asigura o funcționare prelungită a instalațiilor termice din gospodăria dvs!

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

Specificatii tehnice

BRAND CORDIVARI
TIP CONSTRUCTIV ACUMULATOR
MODEL VISION 500
VOLUM [L] 500
VOLUM UTIL [L] 494
CLASA DE EFICIENTA C
PIERDEREA DE CALDURA [W] 103
TEMP. DE LUCRU [ºC] 99 °C
PRESIUNE DE LUCRU [BAR] 3 BAR
RACORD CIRCUIT PRIMAR TUR [TOLI] 1 1/2 TOLI
RACORD CIRCUIT PRIMAR RETUR [TOLI] 1 1/2 TOLI
RACORD CIRCUIT SECUNDAR TUR [TOLI] 1 1/2 TOLI
RACORD CIRCUIT SECUNDAR RETUR [TOLI] 1 1/2 TOLI
RACORD GOLIRE [TOLI] -
INALTIME [MM] 1793 MM
DIAMETRU EXTERIOR [MM] 750 MM
GROSIME IZOLATIE [MM] 100 MM
MASA [KG] -
MONTAJ PARDOSEALA

Schiță

Nu exista informatii.

Review-uri

1 5


Claudiu - 23-02-2017 20:27
Dumneavostra ce puffer mi-ati recomanda la acel cazan vision de 35 kw? Nu am un spatiu foarte mare in camera tehnica.

Romstal - 22-02-2017 14:45
Buna ziua ,

Daca este vorba despre cazanul atmosferic , din fonta , VISION 35 kW, 5 element (cu codul 34TH0005) se recomanda acumulator de agent termic de aprox. 1500 lt.

Automonia depinde de mai multi factori (ex : perioada de incalzire , de calitatea lemnului...etc). De aceea , ea nu se poate calcula cu exactitate .

Dar , ca exemplu , pentru un ecart de temperatura de 20° , se acumuleaza aprox. 24 kW .

O zi buna

Claudiu - 17-02-2017 20:31
Buna ziua, as dori sa stiu daca acest puffer ar fi recomandat pe un cazan vision de 35 de kw, cu 7 radiatoare, si ce autonomie as putea obtine.va multumesc!

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv a codurilor de produs, 32PE0017 si 32PE0018, costul livrarii la domiciliu este de 3 lei/sac, iar valoarea comenzii este de: 20 lei + (3 lei x numar saci peleti) - daca valoarea comenzii este mai mica de 1000 de lei (TVA inclus); 3 lei x nr. saci peleti - daca valoarea comenzii este mai mare de 1000 de lei (TVA inclus).

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Compara
0 produse