ACUMULATOR INCALZIRE, O SERP INOX PREPARARE ACM INSTANT, ECO COMBI1, 500L 500L

Vezi review-uri

 • Cod produs: 81BC0038
 • Parteneri Romstal: @-
 • Producator: CORDIVARI SRL

6,000.00 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare in max. 31 zile
 • Produs disponibil EXCLUSIV la cerere

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Acumulator pentru agent termic incalzire, din otel, izolat.
Acumulatorul nu este tratat la interior anticoroziv, deoarece fuctioneaza in circuit inchis.
Acesta este echipat cu o serpentina din otel inoxidabil, pentru preparare instantanee a apei calde menajere.
Izolatia este din fibra moale, 100% produsa din material reciclabil, clasa de rezistenta la foc este B-s2d0, in conformitate cu EN 13501

Rezervorul de acumulare ECO COMBI este un sistem de incalzire cu o sursa discontinua de energie, si este folosit cel mai frecvent in instalatiile de incalzire cu cazane pe combustibil solid atat pentru stocare cat si pentru a produce apa calda menajera. Rezervorul de acumulare se monteza intre cazan si instalatia de incalzire. Volumul de incalzire si stocare al rezervorului permit generatorului sa aiba o functionare regulata care sa limiteze numarul de opriri/porniri ale sistemului de incalzire si sa limiteze emisiile de fum ce pot crea condens.

Un mare avantaj la rezervoarele de acumulare este cresterea autonomiei de functionare a cazanelor, cat si reducerea consumului de combustibil al cazanului.

Rezervorul de acumulare este din otel si este izolat cu o fibra produsa 100% din materiale reciclabile, iar la interior nu este tratat anticoroziv, deoarece fuctioneaza in circuit inchis. Datorita formei speciale a serpentinei, se asigura performante foarte bune la schimbul de incalzire chiar si atunci cand temperaturile din sistemul primar nu sunt ridicate si se evita astfel orice problema legata de stocarea de apa menajera.

Rezervoarele ECO COMBI se gasesc in doua variante, ECO COMBI 1 – 500L care are o serpentina si ECO COMBI 3 cu doua serpentine de 500L sau 1000L.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

BRAND CORDIVARIA
TIP CONSTRUCTIV ACUMULATOR
MODEL ECO COMBI 1 VC
VOLUM [L] 500
VOLUM UTIL [L] -
CLASA DE EFICIENTA C
PIERDEREA DE CALDURA [W] -
TEMP. DE LUCRU [ºC] 99
PRESIUNE DE LUCRU [BAR] 3
TEMP. SERPENTINA [°C] 99
PRESIUNE SERPENTINA [BAR] 6
S SCHIMB C SERP PREP INST ACM [MP] 4.5
RACORD CIRCUIT PRIMAR TUR [TOLI] 1 1/2
RACORD CIRCUIT PRIMAR RETUR [TOLI] 1 1/2
RACORD INTRARE APA RECE [TOLI] 1 TOLI
RACORD IESIRE ACM [TOLI] 1 TOLI
RACORD GOLIRE [TOLI] -
INALTIME [MM] 1620
DIAMETRU EXTERIOR [MM] 850
GROSIME IZOLATIE [MM] 100
MASA [KG] -
MONTAJ PARDOSEALA
Vezi mai mult

Documentatie

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri