ACTUATOR UPONOR 24V

Adauga un review

  • Cod produs: 59UR3000
  • Parteneri Romstal: #
  • Producator: UPONOR GMBH

170.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Actuator folosit pentru distribuitoarele din plastic. Are un indicator inchis/deschis si se conecteaza in regletele unitatilor de comanda radio sau cu fir. Poate functiona la o temperatura a mediului ambiant de pana la 60 grdC. Are clasa de protectie IP 54. Lungimea firului este de 1 m

Actuatorul are rolul de a regla diferențiat temperatura ambientală, în funcșie de preferințele noastre. Acesta se utilizează în cadrul sistemului de încălzire prin pardoseală Uponor, fiind o parte integrantă a sistemului de automatizare și control termic.

Cu ajutorul actuatorului și termostatelor ambientale putem seta parametri de funcționare astfel încât să evităm risipa de energie și să beneficiem simultan de confortul termic ideal. Temperatura poate fi reglată în funcție de perioada când este zi și când este noapte, precum și în funcție de momentele când suntem acasă sau suntem plecați.

Actuatoarele au rolul de a comanda sistemului modul de funcționare astfel încât să se obțină rezultatele dorite. Funcționarea ireproșabilă a sistemului termic prin pardoseală depinde în mod direct de modul cum este controlat. Doar așa se poate obține o eficiență energetică mult mai mare, iar confortul nostru termic nu va avea de suferit.

Sistemul de încălzire prin pardoseală de la Uponor oferă foarte multe beneficii. În primul rând poate fi montat cu destulă ușurință în orice tip de locuință. Întreaga instalație termică și părțile componente nu sunt vizibile și nu ocupă din spațiul încăperii. Încălzirea prin pardoseală asigură mai multă libertate pentru amenajarea încăperilor și nu deranjează vizual în nici un fel.

Încălzirea prin pardoseală modernă are o eficiență energetică ridicată, contribuind la reducerea consumului de energie. Acest lucru se petrece deoarece sistemul utilizează o putere termică mult mai redusă decât în cazul folosirii radiatoarelor. Căldura este radiată de o suprafață mult mai mare, de jos în sus, în mod uniform și constant. Acest lucru asigură un confort termic începând de la picioare, fiind mult mai plăcut pentru starea noastră de bine.

Mai multe

Specificatii tehnice

INALTIME [MM] 54 MM
DIAMETRU [MM] 40 MM
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 24/50 V/HZ
MATERIAL PLASTIC
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri