Accesorii evacuare centrale condensatie

KIT COAXIAL VERTICAL CONDENSATIE HERMANN D.60/100MM POLYPROP 130CM

KIT COAXIAL VERTICAL CONDENSATIE HERMANN D.60/100MM POLYPROP 130CM

  • In stoc

870.00 LEI (-70%)

261.00 LEI / BUC
  • -70 %

Este momentul sa profitați de centralele in condensație, adevarate soluții moderne incalzire si preparare apa calda menjera. Aceste produse beneficiaza de tehnologie de ultima generaţie si pot fi caracterizate prin eficiența, robusteţe si calitate inalta. Centralele in condensație sunt disponibile in diverse variante de putere oferindu-va tot ce aveți nevoie pentru a obține confortul necesar.

Pentru o utilizare fara repros centralele in condensație au nevoie de accesorii de evacuare potrivite. Tot ceea ce cautați de la kituri coaxiale la tubulatura gasiți doar in aceasta categorie. Astfel va veți asigura ca centrale in condensație lucreaza perfect ținandu-va in siguranța.

Centralele in condensație indeplinesc normele de mediu reducand semnificativ consumul de gaz contribuind astfel la reducerea emisiilor de dioxid de carbon. Acest lucru se datoreaza faptului ca aceasta tehnica in condensație nu utilizeaza doar caldura gazelor rezultate in urma arderii combustibilului. Avantajul acestor centrale este ca profita si de caldura latenta a vaporilor de apa rezultați in urma arderii reducind astfel cantitatea de combustibil utilizata.