Acest website foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Afla mai multe detalii aici.
 0372 123 101
-

CENTRALA TERMICA ELECTRICA VAILLANT, INCALZIRE ELOBLOCK, VAS EXPANSIUNE 7L 28KW, 3x400V

CENTRALA TERMICA ELECTRICA VAILLANT, INCALZIRE ELOBLOCK, VAS EXPANSIUNE 7L 28KW, 3x400V

Cod produs: 35VL0024
Producator: VAILLANT GROUP ROMANIA SRL
Garantie: 24 luni
Disponibil la cerere
Pretul este pe Bucata

3.100,00 LEI
Pretul include TVAFotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!

© Este o microcentrala electrica, murala folosita pentru incalzirea centrala care utilizeaza apa ca si agent de incalzire. Sectiunea transversala a conductorului plin este de 10 mmp. Debitul nominal la un delta T de 10 K este de 2408 l/h. Caracteristici: - patru rezistente electrice de 7 kW fiecare - ventil de aerisire - schimbator de caldura - senzor de presiune - racord pentru manometru - supapa de siguranta - legarea la pamant a carcasei si a returului - pompa - aerisitor automat - contactor - senzor de temperatura ntc - limitator termic de siguranta - vas de expansiune de 7 litri - panou de comanda Interfata panoului de comanda contine: - led BAR ce semnalizeaza faptul ca pe display este afisata presiunea in instalatia de incalzire - led regim incalzire ce semnalizeaza starea regimului de incalzire fie el activ, fie dispune de o defectiune - led KW ce semnalizeaza afisarea puterii sau faptul ca se poate seta puterea - led apa calda ce afiseaza temperatura apei calde menajere daca centrala este conectata la un boiler - led incalzire ce semnalizeaza faptul ca pe display este afisata temperatura de incalzire pe tur sau faptul ca temperatura poate fi setata - tasta OK pentru confirmare - comutator rotativ pentru afisarea sau setarea parametrilor - tasta MODE folosita pentru selectia setarii unui paramateru, ca de exemplu setarea temperaturii de incalzire pe tur, setarea puterii, setarea curbei de incalzire, a decalajului curbei de incalzire etc. NOTA informativa: Consumul si emisiile de CO2 s-au calculat in urmatoarele conditii: - preparare apa calda menajera – 2,5 ore/zi - incalzire: a) perioada redusa – 4 ore/zi (3 luni = inceput + sfarsit de sezon) b) perioada normala – 6 ore/zi (3 luni = mijloc de sezon).

Specificatii tehnice

MODEL ELOBLOCK VE28
PUTERE TERMICA [KW] 28
TEMPERATURA APA TUR [°C] 25-85
TEMPERATURA MAXIMA APA [°C] 100
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 3
PRESIUNE MINIMA [BAR] 0.8
RACORD RETUR [TOLI] 3/4
RACORD TUR [TOLI] 3/4
LATIME [MM] 410
INALTIME [MM] 740
ADANCIME [MM] 310
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 400/50
CURENT NOMINAL [A] 3x43
CURENT NOMINAL FUZIBIL [A] 50
PUTERE ELECTRICA [KW] 28
GRAD DE PROTECTIE IP 40
MASA [kg] 35.4
Nu exista informatii.
1 5


Marinel Horvath - 16-10-2015 09:19
Ce dimensiune trebuie sa aiba cablul de alimentare ?